Rajzmeditáció felnőtteknek

Rajzmeditáció felnőtteknek
Rajzmeditáció felnőtteknek
Rajzmeditáció felnőtteknek
A foglalkozás megvásárolható!
Értékelés:

Cikkszám: f_rm1002

Rajzmeditáció felnőtteknek

2022. augusztus 13. szombat 9-től 14 óráig

Helyszín: ART Brigád Bt. 6000.Kecskemét, Liliom u. 17.

Fedezd fel magadban az alkotás örömét és kapcsolódj ki csupán egy tollal és papírral!

A meditáció befelé fordulást jelent, egy olyan tudatállapotot, amikor az elménk megnyugszik, pihen, a tudatunk mégis éber.

A meditáció célja – divatos, de egyben nagyon igaz kifejezésekkel élve – “a középpontba kerülni” vagy “megtapasztalnia az itt és most nyugalmát”, a “jelenben lenni”. Amikor a napi gondokat megpróbáljuk kiszűrni és csak egy bizonyos dologra koncentrálunk, hogy ezáltal csapongó gondolatainkat megszüntessük.

A Rajzmeditáció© felnőtteknek egy olyan Mucsi Tina által kidolgozott kreatív foglalkozás, ahol a fentieket tudatosan is megélheted, fejlesztheted és közben – előzetes rajztudás nélkül! – gyönyörű műveket alkotsz.

  • “Bemelegítésként” kirajzoljuk magunkból az érzelmeinket, majd belefogunk a mintarajzolásba.
  • Az egyszerű minták elsajátítása, a saját rajzok egyedi, előzetes tervek nélküli kivitelezése fejleszti a kreatív gondolkodási képességeket és növeli a szabadságérzetet.
  • A kész rajzok pedig sikerélményt adnak, lerombolják a rajzolással kapcsolatos eddigi negatív hiedelmeidet, így a foglakozáson való részvételnek önbizalom-növelő hatása is van.

Az önfeledt rajzolás közben egyfajta meditatív, relaxált tudatállapotba kerülsz, az ilyen relaxált állapotnak pedig számos pozitív élettani hatása van: 

  • javul az oxigénellátás,
  • csökken az anyagcsere és a vér tejsavtartalma,
  • javul a szervek vérellátása, endorfin, azaz boldogsághormon termelődik.

A helyfoglalás a részvételi díj befizetésével történik. A díj a résztvevő meg nem jelenése esetén nem jár vissza, de a tanfolyam másra átruházható.

A tanfolyamot Mészáros Marianna tartja és kb. 5 óra hosszú.

Minimális létszám 3 fő, maximum 6 fő.

Ár: 8 500 Ft

+ Véleményt írok

#1 - TOMBÁCZ FERENCNÉ2019.12.01. 12:20

Szeretnék jelentkezni Kecskemétre a januári foglalkozásra !!

Válasz: A webáruházban "megvásárolhatja" a foglalkozást. A kosárba helyezés után, választhatja a bankkártyás vagy a banki átutalással fizetés lehetőségét. - Mészáros Marianna ART Brigád