Művészettörténet óra - online

Művészettörténet óra - online
A foglalkozás megvásárolható!
Új
Értékelés:

Cikkszám: f_mt.egy

Művészettörténet - online

Előre egyeztetett időben (rugalmasan hétfőtől vasánapig: 7-20 óra között)

A saját otthonodban

Ha szereted a művészetet, esetleg te magad is alkotsz, de egy kis segítség kellene az elmélethez, a művészet befogadásához, akkor neked való az online művészettörténet óra.

Ha eddig idegenkedtél attól, hogy művészettörténetet tanulj, mert túl sok a korszak, túl sok művész és műalkotás van, akkor is ajánlom neked az óráimat, mert segítek rendet teremteni, eligazodni a sok információ között.

Sok-sok éve tanítok művészettörténet művészeti szakgimnáziumban. Szép sikereket értek el tanítványaim. Voltak, akik a művészettörténet OKTV-én 1-10. helyezést értek el. Voltak, akik művészeti felsőoktatásban tanultak tovább és az általam készített jegyzetekkel segítették a hallgatótársaikat, mert azok még ott is jól használhatók voltak és nekik alig kellett már tanulni. Persze művészettörténész is lett néhány diákomból és nekik a középiskola után még sokat kellett tanulni, de talán a kedvet hozzá tőlem kapták.

Nem vagyok művészettörténész. Művésztanár vagyok, aki nagyon szereti a művészettörténetet és a tanítványaimmal is igyekszem megszerettetni.

Kiválaszthatod, hogy melyik korszakról (az őskortól a 20. század végéig) vagy művészről szeretnél tanulni. Haladhatsz időrendben is, de másként is. A cél ismeretében segítetek az optimális felépíteni a tanulnivalókat.

Az első foglalkozás előtti konzultáció ingyenes.

A szóbeli magyarázatokat, beszélgetéseket vetítésekkel illusztrálom, amelyekhez önállóan is hozzá férsz az órák után. Ajánlok egyéb forrásokat is az ismerek bővétése és elmélyítése érdekében.

Egy óra 60 perc hosszú.

Az egyszeri órák helyett bérletet is válthatsz, 5 alkalomra kedvezőbb áron, de ezt egy másik termékként találod meg a webáruházban!


Ár: 5 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!