Művészettörténet bérlet - online

Művészettörténet bérlet - online
A foglalkozás megvásárolható!
Új
Értékelés:

Cikkszám: f_mt.bérlet

Készleten: 10 db

Művészettörténet - online

Előre egyeztetett időben (rugalmasan hétfőtől vasánapig: 7-20 óra között)

A saját otthonodban

Ha szereted a művészetet, esetleg te magad is alkotsz, de egy kis segítség kellene az elmélethez, a művészet befogadásához, akkor neked való az online művészettörténet óra.

Ha eddig idegenkedtél attól, hogy művészettörténetet tanulj, mert túl sok a korszak, túl sok művész és műalkotás van, akkor is ajánlom neked az óráimat, mert segítek rendet teremteni, eligazodni a sok információ között.

Sok-sok éve tanítok művészettörténet művészeti szakgimnáziumban. Szép sikereket értek el tanítványaim. Voltak, akik a művészettörténet OKTV-én 1-10. helyezést értek el. Voltak, akik művészeti felsőoktatásban tanultak tovább és az általam készített jegyzetekkel segítették a hallgatótársaikat, mert azok még ott is jól használhatók voltak és nekik alig kellett már tanulni. Persze művészettörténész is lett néhány diákomból és nekik a középiskola után még sokat kellett tanulni, de talán a kedvet hozzá tőlem kapták.

Nem vagyok művészettörténész. Művésztanár vagyok, aki nagyon szereti a művészettörténetet és a tanítványaimmal is igyekszem megszerettetni.

Kiválaszthatod, hogy melyik korszakról (az őskortól a 20. század végéig) vagy művészről szeretnél tanulni. Haladhatsz időrendben is, de másként is. A cél ismeretében segítetek az optimális felépíteni a tanulnivalókat.

Az első foglalkozás előtti konzultáció ingyenes.

A szóbeli magyarázatokat, beszélgetéseket vetítésekkel illusztrálom, amelyekhez önállóan is hozzá férsz az órák után. Ajánlok egyéb forrásokat is az ismerek bővétése és elmélyítése érdekében.

Egy óra 60 perc hosszú.

A bérletes órák helyett egyszeri órát vehetsz, de ezt egy másik termékként találod meg a webáruházban!


Ár: 20 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!