Kalligráfia alapjai workshop

Kalligráfia alapjai workshop
A foglalkozás megtelt!
Értékelés:

Cikkszám: f_kall.0320

A kalligráfia alapjai workshop

Egyelőre bizonytalan, hogy mikor tudunk legközelebb ilyen workshopot tartani, de érdemes figyelelni a Facebook oldalunkat, mert ott tesszük közzé, ha lesz konkrét időpont.

Kecskemét, Eyva Ház

Végre nem kell Budapestre utaznod, ha kalligráfiát szeretnél tanulni. Kecskeméten elérhető már a kalligráfia workshop!

Egyre többször hallani, hogy milyen nagy jelentősége van a kézírásnak. A kalligráfia gyakorlása alkalmas arra, hogy lassíts, kikapcsolj, magadra és az írásodra figyelj.

Sokféle kalligráfia létezik. Ezen az foglalkozáson az alapokkal fogunk megismerkedni. Megmutatjuk, hogyan kell írni vágott hegyű tollal és ecsetfilccel is. Beszélünk az eszközökről, írunk, gyakorlunk. Természetesen 3 óra alatt nem lehet begyakorolni mindent, de elindulni lehet. Megbeszéljük, mire érdemes odafigyelni.

Igény esetén szeretnénk folytatni majd a kalligráfiával foglalkozó workshopokat egy-egy újabb terület bemutatásával.

A tanultakat használhatod a naplódban, útinaplódban, BUJO-ban (Bullet Journal).

A foglalkozást Mészáros Marianna fogja tartani, aki még a digitális korszak előtt tanulta a kalligráfiát és alkalmazta dekorációs munkakörben a tanítás mellett.

Az eszközöket mi biztosítunk a részvevők számára a workshop idejére, és egy vágott hegyű tollat és egy ecsetfilcet végleg megkapnak. 

A worshop kb. 3 óra hosszú.

Létszám minimum 4, maximum 10 fő.

Amennyiben mégse tudsz megjelenni a foglalkozáson, amit nagyon sajnálnánk, átruházhatod másra, de a részvételi díjat nem fizetjük vissza.

Helyszín: Eyva Ház (6000 Kecskemét, Hoffmann János utca 10.)


Ár: 9 900 Ft

+ Véleményt írok

#1 - Emma2020.03.06. 14:19

Nem vélemény, hanem érdeklődés: a helyszínen kell fizetni? Nincs konkrét információ erre vonatkozóan, illetve érkezés korábban, vagy bármi hasznos tudnivaló?

Üdv, Emma

Kedves Emma!
Emailben válaszoltam észrevételeire, remélem, kielégítően.
A webshopon keresztül nincs lehetőség készpénzes vásárlásra a foglakozások esetében. A jelentkezők kapnak visszajelzést pl. hogy mikor érdemes érkezni.
Megértését remélve és azt, hogy részvétele után több csillaggal fogja értékelni a workshopunkat:
Mészáros Marianna
ART Brigád Bt.