Ismerkedés az akvarelles - 2 alkalmas workshop

Ismerkedés az akvarelles - 2 alkalmas workshop
Ismerkedés az akvarelles - 2 alkalmas workshop
Ismerkedés az akvarelles - 2 alkalmas workshop
A foglalkozás megvásárolható!
Új
Értékelés:

Cikkszám: f_ia.Cs.06.2021

Ismerkedés az akvarellel - 2 alkalmas workshop (2×3 óra)

Kecskemét, Liliom u. 17. (a műtermem)

Időpontok: Egyéni megbeszélés szerint!

Miért pont akvarell? Az a tapasztalatom, hogy ez az eszköz nagyon sokoldalú, könnyen kezelhető: a papír és a festék találkozása csodás és könnyed, az eredmény lenyűgöző.

Ha már gondolkoztál az akverell kipróbálásán, de eddig nem merted, akkor én ezen a három alkalmas workshopon megmutatom neked, hogy hogyan érdemes elindulni. Bemutatom az eszközöket, amiket ki is próbálhatsz, mutatok trükköket, megoldásokat bizonyos hatások elérésére.

Ha már próbálkoztál az akvarellel, de bizonytalannak érzed magad ebben a technikában, vagy fejlődni szeretnél, akkor is ajánlom neked ezt a foglalkozássorozatot. Biztos vagyon benne, hogy tudok neked újat mutatni.

A foglalkozásokon én biztosítom az eszközöket, de egy saját ecsetet és egy saját akvarelltömböt mindenképpen szerezz be. A pontos leírását ezeknek az eszközöknek a jelentkezésed után fogom megírni.

Ugyanezt a programot egy három alkalmas péntek délutáni időpontban is megtartom, ha esetleg neked az az idő alkalmasabb, válaszd azt!

Szeretettel várlak Benneteket! Kisebb baráti társaságoknak vagy családoknak ajánlom!

Létszám minimum 2, maximum 4 fő.

Amennyiben mégse tudsz megjelenni a foglalkozáson, amit nagyon sajnálnék, átruházhatod másra, de a részvételi díjat nem fizetem vissza.

Helyszín: ART Brigád (6000 Kecskemét, Liliom utca 17.)


Ár: 15 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!