Festmények, grafikák, ajándéktárgyak, workshopok egyedi foglalkozások

Tapasztald meg velem a művészet (gyógyító)erejét

ART2YOU - Művészetterápiás önismereti csoport felnőtteknek

ART2YOU - Művészetterápiás önismereti csoport felnőtteknek
ART2YOU - Művészetterápiás önismereti csoport felnőtteknek
ART2YOU - Művészetterápiás önismereti csoport felnőtteknek
A foglalkozás megvásárolható!
Új
Értékelés:

Cikkszám: f_mtfz2022

„Art2You” - Művészetterápiás önismereti csoport felnőtteknek

havonta, szombat 9 órától 13 óráig

szeptember 17.

október 22.

november 19.

december 17. 

Alkotóművészként többször megtapasztaltam a művészet gyógyító erejét. Például a férjem súlyos autóbalesete után, vagy édesapám halála után az alkotással segített a trauma feldolgozásában. Ezt a gyógyítóerőt viszont azok is megtapasztalhatják, akik nem művészek, akik soha nem tanultak rajzolni, festeni. Azért tanultam művészetterápiát, hogy segíteni tudjak az ilyen embereknek. Nem kell feltétlen nagyon súlyos traumákra gondolni, lehet egy-egy elakadás, tanácstalanság, döntés előtti helyzet, megváltozott élethelyzet, amelyben segíthet ez a módszer.

A művészetterápia egyéni foglalkozások keretében is eredményes tud lenni, de sokkal hatékonyabb csoportban, illetve folyamatban. Ezért 4-6 fős csoportot szervezek, ami egy zárt csoport lesz, nem lehet később csatlakozni. A folyamat, amire most el kell köteleződnöd szeptembertől decemberig , azaz 4 hónapig tart. Minden hónapban egy szombaton 9 órától körülbelül 13 óráig fog tartani ez a foglalkozás sorozat. Az elköteleződésedért 10% kedvezményt kapsz, alkalmanként 10.000 Ft lenne egy-egy foglakozás ára.

A helyszín az én műtermem, ahol mindig a témának, az időszaknak megfelelő dekorációval várlak, hogy minél könnyebb legyen ráhangolódni, kapcsolódni az aktuális hónaphoz, évszakhoz. Sokféle technikát ki fogunk próbálni. Beszélgetünk, relaxálunk, közben verset, zenét hallgatunk, alkotunk, aztán megint beszélgetünk. Egy alkalommal 3-4 alkotást készítünk.

Mi nem fog történni? Semmiképpen se fogjuk egymás alkotásait és személyiségét minősíteni. De megpróbálunk egymás munkáihoz is kapcsolódni, így kapsz visszajelzést, hogy mások mi éreznek, mit látnak bele a te alkotásodba.

Garantált a kikapcsolódás, a flow érzés, megfeledkezünk az időről, belemerülünk az alkotásba. Hogy semmi se zavarjon, a telefonod lehalkítva a táskádban marad majd.

Egy-két szünetet fogunk tartani, amikor rendelkezésedre áll egy kis ásványvíz, kávé, tea, keksz.

Az alkotáshoz szükséges minden eszközt én biztosítok, ezt a részvételi díj tartalmazza.

A foglalkozásokat Mészáros Marianna, képzőművész és művésztanár fogja tartani, azaz én.

Helyszín: ART Brigád, Kecskemét. Liliom u. 17.

Minimum létszám 4 fő, maximum 6 fő.

Jelentkezési határidő augusztus 31.

Ár: 36 000 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!