Akvarelles útinaplózás workshop - 05/09

Akvarelles útinaplózás workshop - 05/09
Akvarelles útinaplózás workshop - 05/09
Akvarelles útinaplózás workshop - 05/09
A foglalkozás megvásárolható!
Új
Értékelés:

Cikkszám: f_ak.0321

Készleten: 8 db

Akverelles útinaplózás - 2020. május 9.

Kecskemét, Eyva Ház

A koronavírus-járvány miatt későbbi időpontra tettünk át a workshopjainkat! Nagyon reméljük, hogy addigra normalizálódik a helyzet!

Bár egy ideig lehet, hogy nem nagyon fogsz utazni, de talán kirándulni majd lehet. Addig is van időd gyakorolni és a következő kirándulásodon, nyaralásodon egy képes útinaplót készíthetsz már! Nem tudod, hogyan kezdj hozzá?

Megmutatjuk!

"Én is sokáig csak nézegettem a neten mások szebbnél-szebb útinaplóját, aztán belevágtam! Először csak idehaza vittem magammal mindenhová a naplómat, aztán a második caminómat már ebben a formában dokumentáltam, majd legutóbb a marokkói körutazásunkat is." - Mészáros Marianna, aki a tanfolyamot tartja.

Az alapokról indulunk, minden elmagyarázunk és megmutatunk, de ha van némi előzetes rajztudás, látványosabb a fejlődés. Ennek ellenére mindenkit buzdítunk, mert valahol el kell kezdeni, és a gyakorlás teszi a mestert!

Az akvarellfestés alapjaival (eszközök, technikák, művészettörténeti példák) kezdünk, majd kimegyünk és a környéken rajzolunk, majd festünk.

A workshop 2×3 óra, reggel 9 órától délután 4 óráig tart, közben egy hosszabb és pár rövidebb szünettel. 

Létszám minimum 4, maximum 10 fő.

Amennyiben mégse tudsz megjelenni a foglalkozáson, amit nagyon sajnálnánk, átruházhatod másra, de a részvételi díjat nem fizetjük vissza.

A szükséges felszerelésről emailben tájékoztatjuk a jelentkezőket.

Helyszín: Eyva Ház (6000 Kecskemét, Hoffmann János utca 10.)


Ár: 12 000 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!