Akvarelles útinapló - workshop - 06/27

Akvarelles útinapló - workshop - 06/27
Akvarelles útinapló - workshop - 06/27
Akvarelles útinapló - workshop - 06/27
A foglalkozás megvásárolható!
Értékelés:

Cikkszám: f_ak.0321

Készleten: 6 db

Akverelles útinapló - workshop 

2020. június 27. szombat

Kecskemét, Eyva Ház

Tértél már haza úgy egy utazásról, hogy a barátaidnak színekben mesélted el az élményt?

„A Balaton haragos zöld volt a viharban”, „azúrkék tenger a fehér homokpaddal”, „Marokkó terrakotta, zöld és kék színei”… ezek a képek a másik fejében is színeket, illatokat, ízeket hívnak elő: sokszor beszédesebb, mint a mobilon végigpörgetni a fotókat.

S mi lenne, ha a következő utazásod után már nem csak mesélnél ezekről a színekről, hanem a varázslatos akvarell technikával meg is festenéd?

Miért pont akvarell? Az a tapasztalatom, hogy ez az eszköz nagyon sokoldalú, könnyen kezelhető: a papír és a festék találkozása csodás és könnyed, az eredmény lenyűgöző.

Ezen a workshopon kíváncsi kezdőket és nyitott haladókat várok alkotni. Kis csoportban dolgozunk, hangulatos körben, így mindenki számára biztosítom az egyéni támogatást alkotás közben. Elméleti háttérrel indítunk, próbálgatjuk a technikát, majd motívumgyűjtést követően mindenki elkészíti az első útinaplós bejegyzését.

A workshop 9 órától 15 óráig tart, kisebb szünetekkel.

Szeretettel várlak Benneteket!

Létszám minimum 3, maximum 10 fő.

Ezt a programot idén már nem tervezzük máskor megtartani, így ha meg akarod tanulni és a nyári, őszi kirándulásaidat már ilyen módon szeretnéd megörökíteni, akkor gyere most! 

Amennyiben mégse tudsz megjelenni a foglalkozáson, amit nagyon sajnálnánk, átruházhatod másra, de a részvételi díjat nem fizetjük vissza.

A szükséges felszerelésről emailben tájékoztatjuk a jelentkezőket.

Helyszín: Eyva Ház (6000 Kecskemét, Hoffmann János utca 10.)


Ár: 12 000 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!